Werkwijze

pagina_header

Een uniek geboortecadeau, houten meubeltjes en speelgoed of schilderijtjes voor op de kinderkamer. Bij Kleintje Kleur vind je het of laat je iets maken passend bij jouw eigen smaak en interieur. Neem eens een kijkje in mijn portfolio of op de Facebook-pagina van Kleintje Kleur.

280216Wat betreft de meubeltjes en het speelgoed maak ik over het algemeen voor de basis gebruik van tweedehands houten materialen, wat ervoor zorgt dat ieder product een geheel eigen karakter heeft. Het is ook altijd mogelijk om van jouw wensen een uniek Kleintje Kleur laten maken.

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau? Of een mooie versiering voor op de kinderkamer? Neem gerust contact met mij op.  Je kan kiezen voor één van de kant-en-klare producten uit mijn portfolio. Maar ik kan ook een schildering voor je maken naar aanleiding van een geboortekaartje of bijvoorbeeld de favoriete kleuren of dieren van jouw kind.

Misschien heb je zelf een idee of laat je je liever inspireren, alles is mogelijk. Ik maak vrijblijvend een berekening van de kosten (inclusief verzendkosten). Stuur gerust een berichtje als je vragen hebt!

Ik hoor graag van je!
Groetjes,

Sandra